Articles - Thumbnails

 

Универсален продукт, който може да се използва за наторяване на вашите интериорни цветя, листнодекоративни растения, цветни лехи, луковични цветя и групи от цъфтящи? Отговорът се крие в специализирания тор за цъфтящи домашни растения – Агрекол 250 мл.

Уникално балансираните хранителни вещества ще осигурят максимален цъфтеж на Вашите цветя и ще подпомогнат развитието на едно здраво и силно растение. Тези торове са изключително популярни заради своето високо качество.

В тях се съдържат чисти минерални соли, съчетани по специална формула с органични вещества, които осигурават на наторените растения всички необходими микроелементи за здраво и мощно развитие, както и за обилен цъфтеж. Освен всички микроелементи тази тор притежава и едно тайно оръжие - в нея е добавен витамин С, който допълнително подсилва растенията.

Agrecol 250 мл влияе изключително добре на всички листнодекоративни стайни цветя. Листата придобиват тонизиран вид и по-ясно изразен декоративен ефект.

Торчето се използва изключително лесно благодарение на капачката, която е разграфен на 4 дозатор. Преди употреба разклатете добре органо - минералната консистенция и отсипете нужното количество - едно деление (7 мл) е за 1 литър вода. Едно шишенце е достатъчно за приготвяне на до 35 литра разтвор за поливане.