Articles - Thumbnails

Бургасцвет_90-Танев ЕООД

Нестандартен подход и свободомислие, тези ценни качества са характерни за “Бургасцвет-90-Танев” ЕООД . Фирмата ни има солиден 14 годишен опит и е един от създателите на бранша “озеленяване и цветарство” в гр. Бургас, областта и Черноморието, като цяло. Дружеството се е специализирало в производството на декоративна растителност, която е изцяло собствена продукция отличаваща се с високото си качеството, богато видово разнообразие и конкурентни цени.
Творчеството, и на практика липсата на “писани” правила и норми, позволява на нашите озеленители и аранжьори да изненадват клиентите ни с нови и все по-интересни произведения внасящи естетика в всекидневието.Основната ни дейност е:
• производството на декоративна растителност;
• проектиране, изграждане, поддръжка, консултации за екстериорно и интериорно озеленяване, ниско строителство, фитодизайн и напоителни системи;
• развита търговска мрежа на едро и дребно, аранжиране и декорации с живи цветя за конферентни зали, коктейли, зали за тържества;
• едроразмерни цветя и палми под наем;
• внос на екзотични растителни видове;
“Бургасцвет-90-Танев” ЕООД разполага със собствена производствена база на територията на област Бургас, която обхваща: 5 разсадника с обща площ 600 дка, оранжерии разположени върху 19 дка, складови помещения с площ 2 дка, машинен парк с големина 2 дка и 4 административни сгради.

РАЙСКА ГРАДИНА
Велико Търново, e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Работно време
9-18часа

 Контакти:                                                                                                                                            

  • PLANTS.BG, София, ул. Обелско шосе 8, кв. Люлин 1
Голямо разнообразие на цветя,луковици за цветя,семена за цветя и зеленчуци. Директен вносител на цветя и луковици от Холандия.