Articles - Thumbnails

Създайте уютна атмосфера и аранжирайте кокетно дома си с атрактивни и ароматни растения. Ние с радост ще Ви помогнем да превърнете всяко помещение в зелено райско кътче. Като един от българските лидери по производство на цветя и подправки, ние Ви предоставяме, освен изключително качество, едни от най-конкурентните цени на пазара.
Можете да разчитате на впечатляващо изобилие от красиви и свежи цветя, тъй като работим със световни производители на семена и посадъчен материал. Дори след като пренесете цветята вкъщи, те няма да изгубят първоначалната си жизненост, а ще изглеждат все така обаятелно.
Растенията могат да бъдат както декоративен детайл, така и кулинарни помощници, с които да усвоите изкуството на ароматната храна. Ето защо непрекъснато разширяваме асортимента си и до вас вече достигат уханията на розмарина, босилека, лавандулата, ригана, мащерката, маточината и др.Нашата селекция от традиционни аромати е допълнена от екзотиката на майораната, салвията и ментата с мирис на ягода, ананас и дори шоколад. Познавайки тайните на успешното производство на цветя и подправки, ние се стараем да внесем магията на растенията и във Вашия дом. Ще превърнем кухнята в любимата стая, а готвенето – в най-релаксиращото занимание